19 mars

Hej,
Jag har fått komentarer om att jag är dålig på att uppdatera. Det beror nog till stor del på trötthet för Lillan håller mig vaken på nätterna och har ett extremt behov av närhet, vilket är mysigt ibland. För att stilla erat behov av Lillan så kommer ett foto på henne från i morse. Hon är snart stora damen var på BVC igår (vilket jag hade glömt, sköterskan ringde och påminde mig 30 min efter att vi skulle varit där, lite pinsamt...) hon väger nu 3910g och är 52 cm (Födelsevikt: 3340g Födelselängd: 48 cm).
Hej så länge

:)
 


17 mars

Jag ser det snöar....

När vi vaknade i morse såg vi att det hade snöat under natten, men det slutar väl snart och töar bort igen. Det har fortsatt att snöa hela dagen och det har även blivit ett par minusgrader och enligt prognosen ser det ut att ligga kvar ett tag till. Om inte annat så lär det vara halt på morgonen de närmsta dagarna.

Här är en bild på vår uppfart och en kvarglömd grävskopa i sandlådan.
  

16 mars

Hej,
En liten sammanfattning av helgen.
Vårat kök blev ju klart i fredags, här är en bild där man kan se vilken färg det är på kaklet, presenten är till H. Bifogar även en liten bild på mitt "homestylade" kök.
 

Sen på Lördag kväll var det melodifestival och det ville inte Lillan missa, men popcornen fick hon inte.


I morse gosades det innan hela familjen tog en tur till Nolhaga i den underbara vårsolen, jag och Lillan promenerade hem medans Storebror och pappa fortsatte till badhuset, Storebror blir modigare för varje gång de är där. Idag försökte han dyka och den stora vattenrutschkanan klättrade han upp och åkte ensam.
    

Kram Anna

14 mars

Hej,
Idag har jag och Lillan varit på Allum och försökt shoppa en handväska. Hittade två-tre som jag skulle kunna tänka mig, men velepelle tittade fram och jag gick därifrån med en klänning till Lillan och ansiktskräm till mig och en liten present till H (försenad jubileumspresent eller ett tack för att han är den han är, han får själv välja). Lovade Storebror fredagsmys med popcorn om han var snäll hela dagen, han klarade sig ganska bra i morse återstår att se hur han är i eftermiddag efter dagis.
/Anna


13 mars

Godmorgon,
Storebror ska snart till dagis och sen ska jag sitta och vänta på Sotaren som skulle komma mellan 10 och 12 och jag ska även vänta på kakel-killen, men han skulle komma någon gång under dagen. KUL! Vi får väl se när det kan vara, hoppas att det är på förmiddagen så jag och lillan kan göra något vettigt idag.
:)



Vad kul att ni har hittat in hit. :)


Hej igen,
Nu är kakelsättarna här och klockan är ungefär ett antar att det inte tar så lång tid tills jag kan lägga ut ett foto på slutresultatet.

Nu har de gått dvs de är klara klockan är ca 14.
Så här blev resultatet. Hampus ska bara sätta upp fläkten.
 

Men finns det någon som kan berätta hur våra eluttag ska sättas fast....
 
Jag tycker att det ser svårt ut, det är lite för mycket fogmassa i vägen.
Men slutresultatet blev ganska bra (ska bara städa köket, för som jag nämnde igår, hantverkare kan smutsa ner).

12 mars

Godmorgon!
Jag var så upptagen igår med att berätta om kökets utveckling att jag glömde att säga att vi var på BVC och vägde lillan, hon går upp som hon ska och väger nu 3710g.
Kakel-killarna har kommit hit idag med och har precis börjat foga återkommer med foto när jag har lämnat Storebror på förskolan.

Hej igen,
Här kommer dagens första foton, fogen är på plats och de ska bara ta bort det överflödiga och städa hoppas jag (det är ganska söligt och kladdigt på golv och bänkar).
 

Nu är de klara för idag. De har bara lite tvättning av kaklet och en mjukfog utmed bänkarna kvar och det ska de komma och göra imorgon.
 

11 mars

Nu har vi kakel-killar här och utvecklingen kommer att synas här under dagen. Det går antagligen betydligt snabbare än om vi hade gjort det själva.
 
Klicka på bilden för att göra den större.

Och en liten bit till...
 och en till...

Hittade en bild av mig och Lilleman kvällen innan han blev storebror (för er som inte träffade mig under den sista tiden när jag var som störst). Lilleman försöker krama mig runt magen, det gick sådär bra.


För er som inte såg eller kommer ihåg hur köket såg ut från början.
 ... och fyra dagar senare...
3 februari 2007

Lite fler bilder på resultatet, nästan allt kakel på plats. 

  


...och nu sitter allt kakel på plats, imorgon bitti kommer de och sätter fogen också.

 
  "Åh så fint det blir"

10 mars

Här kommer några utlovade bilder på barnen.

 
Lillan 15 februari på BB


  
Syskonkärlek 19/2 och 1/3



Sen passar jag på att lägga upp foto på köket, nu är det bara kakel som saknas. I lördags fick vi upp täcksidor och undersidorna med spotlights och utjämnande och renoveringsgipset satte H upp i går kväll och natt.

 

Hej så länge.


5 mars

Idag har jag och lilltjejen varit på utflykt i Göteborg. Hittade en jättesöt klänning på Åhlens med Barbapappa men kunde inte bestämma vilken storlek jag skulle köpa, en som passar bra nu eller en som snart passar, det blev inget köp. Så det enda jag kom hem med var en limpistol som vi behöver när vi ska göra klart köksskåpen (kakelsättaren kommer nästa vecka). 

4 mars

Jaha, nu är jag mammaledig med min lilla tjej.
Hoppas att vädret fortsätter att vara vårlikt så det går att vara ute på dagarna, det går ju inte att sitta framför datorn hela dagen när storebror är på dagis.
Har börjat fundera på vad man ska göra på semestern i sommar. Storebror vill att vi ska till Legoland.
Nu vaknade lillan och vill ha mat...
:)

RSS 2.0