30 juni

Storebror tackar för igår.
Som de flesta redan vet, storebror har blivit större (5 år) och detta har firats i dagarna två.
Lördagen hade vi vårt egna firande av honom och klockan 11 dundrade 7 kompisar in, med en av mammornas kommentar "Första barnkalaset?? "Tre timmar..., de flesta har bara två (underförstått det räcker). Efter 20 min trodde vi aldrig att de tre timmarna skulle ta slut, men lite pasta i magarna och piratpannband på samtliga kom räddningen, ut i trädgården och gå på skattjakt (alla vet väl att det bor hajar och krokodiler på våran fina gräsmatta och det är bara de vuxna som kan gå där). Mamma och pappa kom sen väldigt lägligt när alla barn gått hem. Kan förstå dem, de har gjort det några gånger när jag och syrran var små.
Söndag eftermiddag var det dags för släkten, men det saknades några, vi blev bara 9 vuxna och 3 barn och 2 bebisar, + en till vuxen som anlände något senare när några av de andra hade åkt hem. (maxantalet är 15 vuxna och 4 barn och 3 bebisar).
Idag tog vi en välförtjänad sovmorgon och en väldigt lugn förmiddag, sen lunch på stan och glass på torget.
:)
Ps. Foton från Legoland kommer, de ligger fortfarande kvar i kameran.

3 juni


Nu har hon börjat med en ny skön stil, både som vaken och när hon sover, här ser det ut som hon poserar för kameran. Så här trött blir man efter en dag på öppna förskolan.  och så här pysslig var jag idag 
(Öppna förskolan är bara en ursäkt för oss vuxna att träffas och dricka kaffe och pyssla och sjunga någon sång för de små.)

2 juni

Åhh vad det hade varit skönt att vara bebis... och få somna var som helst när man blir trött.


 Tänk om denna sommaren blir lika härlig som 2004, bilden är tagen på Östra i Halmstad.

Igår låg vi ute på gräsmattan, i skuggan förstås och efter att jag hade klippt den.
   Lagom pillimarisk och ett foto helt i mamma-klass...(förlåt)

Sen avslutades dagen med att H kom hem och åt middag och sov hemma en natt (mätningarna är klara och de har anlänt till Gbg). Det var en kul överraskning när han ringde på morgonen och sa att de var hemma.
:)


1 juni

Min syster är och hälsar på oss och har precis kommit tillbaka från sin obligatoriska joggingrunda (vi trodde att hon hade sprungit vilse, det visade sig att det trodde hon också ett tag) och nu spelas det fotboll på gatan med Storebror. Det är skönt att någon har energi på morgonen, vi har inte ens ätit frukost än. Gräsmattan ska äntligen bli klippt idag (bara vänta tills alla skalbaggar har försvunnit), den är pinsamt lång och ser mer ut som en äng med alla maskrosor (blåsblommor) och det bruna glesa gräset mellan dem.
Nu verkar det som att de kommer in för att äta frukost så jag får börja plocka fram lite mat. Lillan ser mer ut som en kille idag, det är en klänning fast hon drar alltid upp den.

Tack J & T (och deras lilla docka) för grillkvällen igår, mysigt. Kan inte komma ihåg när jag satt ute vid tiotiden i shorts och kortärmat, antagligen flera år sen.
Kram

RSS 2.0