29 april

Åhhh, vad det är skönt med sommar, såg på vädret igår kväll att det rent teoretiskt är sommar nu eftersom dygnstemperaturen är över 10ºC.
Jag är barnfri idag för jag har kört hem syster från SU där hon opererades igår, allt har gått bra och hon mår bra.
Det verkar gå bra där hemma också, de hade blivit ett barn för mycket när de kom hem från dagis, så det är fullt hus där hemma.
Jag hörde även om den glada nyheten i morse att det hade kommit en ny liten kusintjej, GRATTIS!
Kul att det blev en tjej, så att Lillan slipper vara ensam flicka bland sju killar utan får någon att leka med dockor med...(eller bilar).
:)

25 april

Idag har hela familjen varit hemma och haft en lugn och skön fredag. Killarna åkte till tippen och slängde halva källaren och sen var alla en liten runda på stan och letade efter en jacka till Storebror. Sen var det huvudbry över hur ett fotbollsmål ska se ut, efter att ha letat upp foton från förra sommaren för att se hur det såg ut så gick det till slut att få ihop. Dagen har nu avslutats med årets första grillning.
:)

24 april

Nu har H kommit hem från de sju haven. Det var mysigt att vakna med hela familjen i sängen i morse.
Storebror gick väldigt glad och stolt till dagis idag. Två anledningar
1) Pappa körde och lämnade
2) Nya skor.
Vi skulle egentligen köpt en vårjacka men det hittade vi ingen, men ett par Vans med döskallar i storlek 31. Han provade även 32, men det känns lite för stort, jag har ju 36 och han har inte ens fyllt 5 än.

Kram Anna

22 april

Åhh, vad det är härligt med sol och värme. Tänk om denna sommaren kan bli som 2003 var eller 2004 på bilden.


Jag och Storebror har precis avslutat vår promenad hem med en glass på trappan. Härligt. Hoppas att det kan fortsätta så här.
Glömde att berätta att jag inhandlade mina första byxor igår, har nu tröttnat på mammabyxor och insett att det tar nog tid tills jag kommer i mina gamla.
:)

Saknar vuxet sällskap: de varken skriker eller går från bordet när man sitter och äter middag.

20 april

God morgon!
Idag är det en betydligt bättre morgon än det var igår. Vi har sovit fram till fyra och sen slumrat till och från. Här kommer lite utlovade foton.
 
"De gör inte som vi säger de gör vad vi gör" Storebror gör upp planer med John om att träffas och leka förra lördagen samtidigt som han går runt i hela huset inkl. 2:a våningen


söndag 13 april

  
Och nu på morgonen leker de på köksgolvet

Hörs lite senare, nu ska vi fundera ut vad vi ska göra idag.
:) Anna

19 april

Nu verkar jag kunna skriva något igen. Varje gång som jag funderar på det så kommer det något imellan eller så kan jag inte logga in mig. 
Här är den ena mer morgonpigg än den andra. Lillan är nog piggast. Storebror gick upp vid 5.30 och jag gav upp "sovandet" vid 6.10. Jag gick och la mig 22.30 igår läste ca 15 min (kommer aldrig någonstans i min bok "Flyga drake") sov sen mellan 1 & 2 och 4.30 & 5. Det är andra natten av fyra och de andra två har jag sovit från elva fram till fyra-fem-tiden med ½-1 timmes paus vid ett-tiden.
Nu sitter storebror och tjurar i soffan för att han inte kan ta på sina strumpor och då ska vi ändå gå och köpa lördagsgodis.
Kram så länge (jag ska skärpa mig)

Lillan som börjar växa till sig


Hej igen,
Nu är klockan åtta och lillan har somnat, Storebror sitter och tittar på tv och jag sitter med datorn i knät. Vi har de senaste kvällarna kommit på att det är ganska mysigt att sitta på andra våningen och kolla på tv. Ska se om det fungerar att lägga upp fler foton imorgon.
Sov gott! (hoppas att jag får det i alla fall :) )

1 april

Hej på er alla.
Förlåt att jag inte har uppdaterat på ett tag men jag har fastnat med sifferpussel (tröttnat på vanliga korsord och sudokon), gå in på http://griddlers.net/ och kolla, men akta det kan vara beroendeframkallande.
Jag har dock försökt att göra uppdateringar det de sista 2-3 dagarna med blogg.se skulle byta plattform och därmed har jag inte kunnat komma in på sidan.
Nya bilder kommer på den stora tjejen, väger idag 4250 g.
Kramar

RSS 2.0