6 februari 2009

Hej på er,
Va det är mysigt när det snöar, synd att det aldrig får ligga kvar (regnar just nu). Här pågår städning idag, storebror har lovat att plocka upp allt på golvet och lägga det på rätt plats, tror det när jag ser det just nu låter det som att tv:n är på. Lillan sover och jag passar på att surfa runt lite.
Sitter även och funderar på hur många som kommer hit imorgon, det är Quiz-dags och H är den regerande mästaren. Hoppas att alla kan komma ca 15 vuxna och ca 5 barn. Så en annan fundering är hur mycket mat jag ska köpa och hur mycket frukost eftersom alla bor i Gbg antar jag och hoppas att det är några som sover över (jag vet att det finns de som inte kunde få hundvakt).
Nu ska jag nog passa på att plocka lite till medans Lillan sover, det är enklare då för då plockas inte alla saker fram samtidigt som jag lägger bort dem.
Kram Anna
 Min lilla galna tjej.

3 februari 2009



Vad ska jag säga annat än att jag tycker att hon är världens sötaste. Bilden är från den 13 nov men den är en favorit.

3 februari 2009

Oj, vad man kan vara gnällig när man är förkyld (Lillan), är jag likadan?
Det enda som är kul idag är att bäras omkring och sitta på det iskalla golvet och leka funkar en liten stund och sen är det dags att bli buren en stund till.
Som ni alla vet är det kallt ute och då blir det kallt inne också, framförallt på golvet. Så kaminen går på fullt nu, för att öka golvvärmen i "lekrummet".

Satt och läste tillbaks i tiden, det stod att hon fått en gåstol och att hon blir starkare hela tiden, stämmer bra. Emellanåt tar hon små springsteg, det börjar väl bli för tråkigt att gå nu när hon har gjort det i två månader och fått klämm på alla trösklar och diverse hinder vi har (saknar fortfarande golvet i hallen, mest för att vi inte kan bestämma om det ska vara golvvärme eller inte eller bara en del av det).
Kram :)

2 februari 2009

Hej,
Idag är Lillan snuvig och Storebror hostig, fast han har varit på dagis idag och han verkar ganska ok ändå. Ikväll ska jag på Me&I kalas, var inne på deras hemsida och kollade kollektionen för våren, det var inte så mycket som var min och Storebrors stil, så jag hoppas att det ser bättre ut ikväll (live) om inte så blir det i och för sig billigt för mig. Får berätta i morgon om det blev något köpt.
Jag tänker hoppa över att skriva vad vi har hittat på det senaste halvåret när jag inte har skrivit., de flesta som känner oss vet vad vi har gjort... ingenting...
Däremot har det börjat hända lite med huset igen, det går sakta men framåt. Ny färg på balken i köket och köksskåp uppe på kyl och frys och hyllor på köksväggen jämte skåpen sen har det också blivit ny färg på öppna spisen på 2:a våningen (samma som där nere). Vi har också kommit på att vi ska göra våra egna bokhyllor, för vi kan inte hitta någon som passar för alla våra böcker samtidigt som den inte tar upp all väggyta eller kosta 15000 eller mer.
Skriver snart igen annars får ni klaga....
Kram Anna

RSS 2.0